Конкурси

Мина Васић 2/1 -1. место на Литерарном конкурсу У славу цара Константина,  Народне библиотеке Стеван Сремац, поводом Светског дана књиге за децу -2013.г.

 

Награђени радови на ликовном конкурсу

АЊА МЛАДЕНОВИЋ, ученица III-2 одељења наше школе,   освојила је  ТРЕЋЕ  МЕСТО на републичком литерарно-ликовном конкурсу  АНДЕРСЕНОВЕ  БАЈКЕ  У  СТРИПУ који је расписала  Народна библиотека „Стеван Сремац“ поводом светског дана  књиге за децу.  Посебну награду – диплому за композицију освојила је  НАТАЛИЈА ШЕГОВИЋ, такође ученица  III-2 одељења. Урош Милинчић, Марко Василић и Ђорђе Видовић сви ученици  III-2 одељења награђени су дипломама јер су њихови радови ушли у ужи избор.  Вредне награде и дипломе свечано су им уручене 2. априла 2012. године у Градској кући. Након доделе награда, ученици су гостовали на Нишкој телевизији у емисији ОГЛЕДАЛО.

Прва награда  на ликовном конкурсу

Наш  ученик,  УРОШ МИЛИНЧИЋ   3/2   освојио је  ПРВУ  НАГРАДУ  на ликовном конкурсу  4. Медијана фестивала дечијег стваралаштва и стваралаштва за децу у категорији ученика од I до IV разреда.

ИЗЛОЖБА РАДОВА НИШКИХ ОСНОВАЦА  „РЕЦИКЛАЖА КАО РЕСУРС“

У Дечјем културном центру, 18. марта 2012. године, завршена је изложба радова ученика основних школа под називом „Креативна рециклажа“ у организацији Центра за развој грађанског друштва PROTECTA. Посетиоци су имали прилику да гласају за најкреативнији и најоригиналнији рад.

На основу гласова посетиоца изложбе додељена је ДРУГА НАГРАДА за групни рад ученика  IV/3  одељења наше школе.